| Day 1 / Oct 18 |   |   |
|----------------|---|---|
|                |   | Approx. Time<br>Allocated to<br>Session |
| 8:30           | Presiding Officer Conference with Parties   |   |
| 9:00 - 9:10    | Presiding Officer's Opening Statement; staff<br>enter file into record                                |   |
| 9:10 - 12:10   | BGS/NEWSME summary of testimony   | 3 hours                                 |
| 12:10 - 1:00   | Lunch   |   |
| 1:00 - 1:45    | BGS/NEWSME Panel 1 (Barden and King)   Cross by Spencer (~ 20 minutes)   Cross by City (~ 10 minutes) | 45 minutes total                        |
|                | Cross by other intervenors   Board and Staff questions   Re-direct / Re-cross                         |   |
| 1:45 - 2:00    | Break   |   |
| 2:00 - 3:30    | BGS/NEWSME Panel 2 (Sevee, Booth, Emerson,<br>Labbe)  | 1.5 hours total                         |
|                | Cross by Spencer (~ 20 minutes)   |   |
|                | Cross by City (~ 10 minutes)<br>Cross by other intervenors  |   |
|                | Board and staff questions   |   |
|                | Re-direct / Re-cross  |   |
| 3:30 - 3:45    | Break   |   |
| 3:45 - 4:15    | Dr. Coghlan summary of testimony  | 30 minutes                              |
| 4:15 - 5:00    | Cross by Applicant (~ 30 minutes)<br>Cross by City (~ 5 minutes)<br>Cross by other intervenors        | 45 minutes total                        |
|                | Board and Staff questions     Re-direct / Re-cross  |   |
| 6:00           | Public testimony  |   |

| Day 2 / Oct 19 |   |                  |
|----------------|---|------------------|
|                |   |                  |
| 8:30           | Presiding Officer's Opening Statement         |                  |
|                |   |                  |
| 8:45 - 9:45    | Spencer – summary of testimony                | 1 hour           |
|                |   |                  |
| 9:45 - 11:15   | Cross by Applicant (~ 30 to 45 minutes)       | 1.5 hours total  |
|                | Cross by City (~ 15 minutes)                  |                  |
|                | Cross by other intervenors                    |                  |
|                | Board and staff questions                     |                  |
|                | Re-direct / Re-cross                          |                  |
|                |   |                  |
| 11:15 - 11:30  | Break   |                  |
|                |   |                  |
| 11:30 - 12:00  | City of Old Town – summary of testimony       | 30 minutes       |
|                |   |                  |
| 12:00 - 12:45  | Cross by Applicant (~ 15 minutes)             | 45 minutes total |
|                | Cross by Spencer (~ 15 minutes)               |                  |
|                | Cross by other intervenors                    |                  |
|                | Board and staff questions                     |                  |
|                | Re-direct / Re-cross                          |                  |
| 1.00           |   |                  |
| 1:00           | Additional public comment if not concluded on |                  |
|                | Tuesday evening.                              |                  |
|                | Close Hearing                                 |                  |
|                |   |                  |
|                |   |                  |
| l              |   |                  |